NOVÁ KOLEKCIA FUTSALOVÉ LOPTY MIMAS NA ROK 2018

25.04.2018

Nový dizajn je rovnaký ako u futbalovej kolekcie. Pestré farebné prevedenie je pre hráča lepšie viditeľné, hlavne keď lopta letí vzduchom. Nová kolekcia na rok 2018 priniesla aj celkom nový model Futsal Mimas. Model je unikátny príjemným mäkkým povrchom, ktorý dosiahol vrstvou peny medzi dušou a panely lopty.
 
Táto lopta je Top produktom pre futsal je ručne šitý vhodný pre tréning i zápas na najvyššej úrovni. Schválenie FIFA, vynikajúce vlastnosti a doslova nádherný materiál FPUS 1700 "pearl", ktorý má krásnu farbu.
 
 
Ďalšie futsalové lopty s novej kolekcie 2018 prinesie osvedčené modely, ako sú napríklad Futsal Master, ktorý má schválenie IMS, je ručne šitý a celkovo patrí k vyššej triede. Ďalším veľmi obľúbeným a hlavne dlhodobo najpredávanejším modelom je Futsal Super. Svoje miesto si vyslúžil vynikajúcou kontrolou pri hre a univerzálnosťou. Schválený a testovaný IMS. Rad Mimas štandardne dopĺňa Mimas Light. Ten je približne o 80 gramov ľahší a je tak predurčený pre deti a mládež.
 
Posledným modelom je Futsal Attack, ktorý je vhodný predovšetkým pre tréningové zaťaženie. Povrchová úprava zaisťuje väčšiu rýchlosť lopty.

»späť do archívu noviniek

1